1698 www.ananda-cr.cz - 21. 7. 2017 - 15:38:48

Archív stránky:

www.ananda-cr.cz ze dne: 21. 7. 2017 - 15:38:48

Zpět na úvodní stranu - aktuální novinky 2017


 

VÍTEJTE na stránkách ANANDY Česká republika!


Chceme vám průběžně nabízet inspirativní nahlédnutí do světa a současného dynamického života v komunitách Ananda. KOMUNITY ANANDA nabízí alternativní způsob života, jsou projevem snu Jóganandy a jsou charakterizovány jednoduchým životem s vysokými ideály.


Linie guruů


Paramhansa Jogananda

Svámí šrí Juktešvár

Láhirí Mahašáj

Bábadží

Ježíš Kristus

Tento pohled je určen především těm, kteří nejsou zběhlí v anglickém (nebo italském) jazyce a nemohou tedy využít vše co webové stránky Ananda komunit nabízí v anglické a italské jazykové verzi.

Také těm, kdo četli knihu ŽIVOTOPIS JOGÍNA od Paramhansa Jóganandy, inspiroval je, ale jejich zájem opadl, protože nevěděli o nikom, kdo by jejich zájem mohl prakticky rozšířit, podpořit.

Také těm, kdo četli knihu RÁDŽA JÓGA od svámí Krijánandy (J. Donald Walters) a chtěli by prakticky použít meditaci a Ananda jógu ve svém životě.

Také těm, kdo četli knihu SVATÁ VĚDA od svámí šrí Juktešvára a zajímá je tato oblast.

Hnutí Ananda komunit je založeno na učení Paramhansa Jóganandy. První z těchto komunit vznikla již v roce 1968 v USA a založil ji svámí Krijánanda, přímý žák Jóganandy a naplnil tak sen a předpověď svého gurua.

O těchto komunitách, o jejich principech byl natočen nedávno film, podle scénáře svámí Krijánandy, nazvaný HLEDÁNÍ ŠTĚSTÍ (Finding Happiness).







Novinky na webu:


Krija jóga v moderní době

Krija je nejvyšší technika jógy. Krija jóga je centrální technika, protože má přímý účinek na energii v páteři. 21.7.2017

Krija jóga v moderní době - celý článek ...    vloženo: 21. 07. 2017



Jednota v rozmanitosti

JEDNOTA V ROZMANITOSTI Píši na přenosném počítači na letišti v Seattlu, kde čekáme na zpáteční let do Kalifornie po týdenním programu v Seattlu. ... 17.6.2017

Jednota v rozmanitosti - celý článek ...    vloženo: 17. 06. 2017



Magnetismus peněz

Kapitola 14 „BUĎ PRAKTICKÝ VE SVÉM IDEALISMU“ Dal jsem název této kapitoly do uvozovek, protože to je rada, kterou mi dal jednou Paramhansa Jógananda. Rada opravdu užitečná, jak jsem mohl ... 8.5.2017

Magnetismus peněz - celý článek ...    vloženo: 08. 05. 2017



Řekni ANO životu

Řekni ANO životu! * Když řeknu „ANO“, cítím se víc energický a plný radosti a zdá se, že všechno jde lépe. 19.4.2017

Řekni ANO životu - celý článek ...    vloženo: 19. 04. 2017



Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi - celý článek ...    vloženo: 12. 04. 2017



Ježíš Kristus

Jógananda řekl, že to byl Ježíš Kristus, kdo požádal Bábadžího, aby poslal učitele na Západ. Tím učitelem byl Jógananda a řekl, že jeho poslání na Západě zahrnulo i učení o základní jednotě východních a západních duchovních tradic, zastoupená učením původního křesťanství, tak jak je učil Ježíš Kristus a původní učení jógy, tak jak je učil Krišna.

Ježíš Kristus - celý článek ...    vloženo: 02. 04. 2017



Bábadží

Jeho rodné jméno a datum narození jsou neznámé, ale Bábadžího vliv je pociťován napříč světem, protože přivedl k novému životu ve světě starodávnou vědu Krija jógy. Bábadží je první v linii guruů Anandy a byl to on, kdo Jóganandu poslal na Západ.

Bábadží - celý článek ...    vloženo: 02. 04. 2017


Zpět

 

Trička s rokem narození     -     Potisk textilu     -     Diáře Praha 10     -     Trička s potiskem     -     Fotbalové dresy     -